понеділок, 5 квітня 2021 р.

Урок з фізкультури 9 клас. 08.04.2021. Четвер

 Доброго дня, любі учні! Вітаю вас на уроці фізкультури, який ви знову спробуєте пройти самостійно.  

Тема уроку. Взаємодія гравців передньої лінії під час дій в атаці. Страхування гравців.

Я вам підготувала завдання. Будьте уважні. Lets Go!!!

Завдання 1.Рекомендації з організації простору та техніки безпеки під час виконання фізичних вправ у домашніх умовах. З ними всі ознайомились. А, як показав тест, дехто на "відмінно". Починаємо розминку.

 

Якщо ви дійшли до кінця руханки разом з ведучими - молодці!!! Заморились? Зручніше сідайте, прочитайте теорію і натискайте посилання під наступним малюнком. Вас чекає волейбол. 

Завдання 2.

Прийом і передача є основним технічним прийомом у волейболі. Розрізняють верхні та нижні передачі. Основою правильного виконання передачі є своєчасне переміщення до м'яча і набуття відповідної ігрової стійки. Передачі здійснюють у таких напрямках — уперед, над собою, назад (за голову) і в сторони.
Подача — технічний прийом, за допомогою якого м'яч вводять в гру. Вивчати подачі рекомендовано у такій послідовності: нижня, верхня, бокова.Виконує подачу гравець, який в результаті останнього переходу переміщається з другої в першу зону. Подача проводиться із зони подачі за задньою лінією ігрового майданчика. Завдання гравця, що подає, відправити м'яч на половину супротивника.
Блокування — це основний спосіб з протидії атакуючим діям суперника над сіткою. В сучасному волейболі блокування застосовують для ефективних захисних і контратакуючих дій. Блокування складається з переміщення, стрибка, винесення і постановки рук над сіткою та приземлення.


Багато інформації: все треба обдумати, проаналізувати, "розкласти по поличках". А допоможуть в цьому заспокійливі вправи стретчингу.

Завдання 3.

Знайдіть зручне місце у вас вдома подалі від меблів і посуду. Перевірте безпечну відстань (руки в сторони і покрутитись). Видно екран? То ж дивіться на малюнок і працюйте в своєму темпі. 
!!!Виконуйте кожну вправу тільки  10 разів!!!


Підсумок: на цьому уроці ми виконали  статичні та танцювальні фізичні вправи вдома, розігріли м'язи. Роздивились, як виконувати різні технічні прийоми. А тепер попийте водички і помийте руки і обличчя.

БУДЬТЕ ЗДОРОВІ



1 коментар:

Урок 32 Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини.

  Тема уроку  Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини. Вплив медицини на ці показники, за ...