субота, 3 квітня 2021 р.

Понеділок. 05.04. Підйом в 9 - А класі.

Підйоми на відстані. Цікаві інновації

Ранок починається о 7 годині. Лунає бадьора музика, на екрані телефона з'являється ласкаве сонечко. Це вчитель вітається з учнями.

https://www.youtube.com/watch?v=TiIDyXR7pnw

Учні надсилають зворотні вітання (якщо прокинулись). А всі, хто вже прокинувся, виконують зарядку на ліжечках. Є така собі - "Гімнастика пробудження" - в дитячому садочку. А чом би й НІ? - на її виконання маємо 3-5 хвилин.

Дякуємо за чудову гімнастику пробудження Дема А.О. і переходимо до водних процедур. Діти знають все про особисту ранкову гігієну. зустрінемось через 5-7 хвилин.
І ось вмиті і одягнуті ми виходимо на прогулянку. Погода чудова... тому пропоную до лісу. Нас зустрічає зелена трава, високі дерева. Дихаємо на повні груди свіжим повітрям за методикою О. Стрельнткової: вправа "кішка", вправа "долоньки"
А якщо у вас немає поблизу лісу, то відчиніть вікно (балкон, кватирку - "форточка", переклад Г.А.), впустіть в спальню свіже повітря... і далі за методико О. Стрельникової.
Зустрічаємось о 7.50 для того, щоб поговорити про здорове раціональне харчування. Та і поснідати доречі вже час. Смачного!!!

Вдалого дня і хай вам щастить, любі друзі!!!

Зворотній зв'язок

 





Немає коментарів:

Дописати коментар

Урок 32 Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини.

  Тема уроку  Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини. Вплив медицини на ці показники, за ...