неділя, 25 квітня 2021 р.

Вівторок. 27.04. Підйом у 9 - А класі

  Підйоми на відстані. Цікаві інновації

 Ранок починається о 7 годині. Лунає бадьора музика, на екрані телефона з'являється ласкаве сонечко. Це вчитель вітається з учнями.

Діти знають все про особисту ранкову гігієну. зустрінемось через 5-7 хвилин.

І ось вмиті і одягнуті ми виходимо на прогулянку. Погода чудова... тому пропоную в парк. Нас зустрічає зелена трава, чисте небо. Дихаємо на повні груди свіжим повітрям


Як святкують Світлу Седмицю
Світлий Віторок

Це третій день "Великодніх святок" У вівторок Великоднього тижня жінки починають ходить в гості, розважатися, а чоловіки залишаються вдома. Однак, нічого страшного, якщо незалежно від статі всі будуть ходить один до одного додому і добре проводить час.

В Україні у Світлий вівторок селяни традиційно збиралися в корчмі "на музику", щоб святки проводить. Ці три дні Великоденских свят були щасливим часом "гостювань", молодіжних ігор та забав. Дорослі шукали в ці дні квіти, ряст, а знайшовши — топтали їх, примовляючи: "Щоб і на той рік діждать рясту топтати".

Зустрічаємось о 7.50 для того, щоб поговорити про здорове раціональне харчування. Та і поснідати доречі вже час. Смачного!!!






Вдалого дня і хай вам щастить, любі друзі!!!

1 коментар:

Урок 32 Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини.

  Тема уроку  Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини. Вплив медицини на ці показники, за ...