неділя, 25 квітня 2021 р.

Вівторок. 27.04. Підйом у 9 - А класі

  Підйоми на відстані. Цікаві інновації

 Ранок починається о 7 годині. Лунає бадьора музика, на екрані телефона з'являється ласкаве сонечко. Це вчитель вітається з учнями.

Діти знають все про особисту ранкову гігієну. зустрінемось через 5-7 хвилин.

І ось вмиті і одягнуті ми виходимо на прогулянку. Погода чудова... тому пропоную в парк. Нас зустрічає зелена трава, чисте небо. Дихаємо на повні груди свіжим повітрям


Як святкують Світлу Седмицю
Світлий Віторок

Це третій день "Великодніх святок" У вівторок Великоднього тижня жінки починають ходить в гості, розважатися, а чоловіки залишаються вдома. Однак, нічого страшного, якщо незалежно від статі всі будуть ходить один до одного додому і добре проводить час.

В Україні у Світлий вівторок селяни традиційно збиралися в корчмі "на музику", щоб святки проводить. Ці три дні Великоденских свят були щасливим часом "гостювань", молодіжних ігор та забав. Дорослі шукали в ці дні квіти, ряст, а знайшовши — топтали їх, примовляючи: "Щоб і на той рік діждать рясту топтати".

Зустрічаємось о 7.50 для того, щоб поговорити про здорове раціональне харчування. Та і поснідати доречі вже час. Смачного!!!






Вдалого дня і хай вам щастить, любі друзі!!!

1 коментар:

Урок 33. Психічна, соціальна і духовна складові здоров’я

 Тема уроку.  Контроль знань з теми «Психічна, соціальна і духовна складові здоров’я» Людина як особистість формується лише в тому випадку, ...