понеділок, 19 квітня 2021 р.

Вівторок. 20.04. Підйом у 9 - А класі

  Підйоми на відстані. Цікаві інновації

 Ранок починається о 7 годині. Лунає бадьора музика, на екрані телефона з'являється ласкаве сонечко. Це вчитель вітається з учнями.


Діти знають все про особисту ранкову гігієну. зустрінемось через 5-7 хвилин.

І ось вмиті і одягнуті ми виходимо на прогулянку. Погода чудова... тому пропоную на стадіон. Нас зустрічає зелена трава, чисте небо. Дихаємо на повні груди свіжим повітрям

Шкідливі звички: алкоголізм. Алкоголізм спричиняє розвиток тяжкого і небезпечного захворювання – хронічного алкоголізму. Це, як правило, супроводжується суттєвим порушенням фахового і професійного рівнів, спотворенням життєвих пріоритетів і орієнтирів, руйнуванням особистості і, врешті-решт, соціальною, духовною і психічною деградацією, яка опускає людину на “дно” суспільства і неминуче призводить до загибелі особи. Близько 5% підлітків, які почали вживати алкогольні напої в цьому віці, закінчують життя в наркотичному диспансері, психіатричній лікарні або “на вулиці”. Вирватись з цього виру дуже важко. Значно легше в нього не потрапити. І це залежить від вас, вашої волі, ваших переконань, вашого світогляду. 

Спорт - альтернатива шкідливим звичкам.


Зустрічаємось о 7.50 для того, щоб поговорити про здорове раціональне харчування. Та і поснідати доречі вже час. Смачного!!!
Вдалого дня і хай вам щастить, любі друзі!!!







Немає коментарів:

Дописати коментар

Урок 32 Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини.

  Тема уроку  Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини. Вплив медицини на ці показники, за ...