понеділок, 5 квітня 2021 р.

Урок з фізкультури 9 клас. 09.04.2021. П'ятниця

  Доброго дня, любі учні! Вітаю вас на уроці фізкультури, який ви знову спробуєте пройти самостійно.  

Тема уроку. Взаємодія гравців передньої і задньої лінії. Виконання нападаючого удару.

Я вам підготувала завдання. Будьте уважні. Lets Go!!!

Завдання 1.Рекомендації з організації простору та техніки безпеки під час виконання фізичних вправ у домашніх умовах. З ними всі ознайомились. Починаємо кардіо-тренування.



Якщо ви дійшли до кінця руханки - молодці!!! Заморились? Зручніше сідайте, прочитайте теорію і натискайте посилання під наступним малюнком. Вас чекає волейбол.

Завдання 2.

Нападаючий удар – технічний прийом атаки, який заключається в перебивання м'яча однією рукою на сторону суперника вище верхнього краю сітки.Розбіг складається з 2-3 кроків, частіше виконується під кутом 45%, завершується стопорним кроком. Руки енергійно відводяться назад, відштовхуючись ногами, гравець виносить руки вперед – вгору до рівня плечей. Рука, що б'є,  зігнута в лікті йде за голову в положення для замаху. Удар виконується вперед – вниз, після удару гравець мяко приземлюється.


Багато інформації: все треба обдумати, проаналізувати, "розкласти по поличках". А очі мають відпочити. є і такі вправи для вас.

Завдання 3.

Знайдіть зручне місце. Перевірте безпечну відстань (від екрана комп'ютера до ваших очей не ближче 50-60 см). Видно екран? То ж дивіться на малюнок і повторюйте.

Підсумок: на цьому уроці ми виконали  статичні та танцювальні фізичні вправи вдома, вправи для зняття напруги з очей. Зап'ямятали нові правила гри. А тепер попийте водички і помийте руки і обличчя.

БУДЬТЕ ЗДОРОВІ




Немає коментарів:

Дописати коментар

Урок 32 Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини.

  Тема уроку  Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини. Вплив медицини на ці показники, за ...