понеділок, 19 квітня 2021 р.

П'ятниця. 23.04. Підйом у 9 - А класі

  Підйоми на відстані. Цікаві інновації

 Ранок починається о 7 годині. Лунає бадьора музика, на екрані телефона з'являється ласкаве сонечко. Це вчитель вітається з учнями.

Діти знають все про особисту ранкову гігієну. зустрінемось через 5-7 хвилин.
І ось вмиті і одягнуті ми виходимо на прогулянку. Погода чудова... тому пропоную на стадіон. Нас зустрічає зелена трава, чисте небо. Дихаємо на повні груди свіжим повітрям

Шкідливі звички: ігроманія. Це особлива форма психічної залежності, яка полягає в патологічному захопленні комп’ютерними іграми . Ігроманія – шкідлива звичка або згубну пристрасть, яке розвивається у людей, які відчувають незадоволеність своїм життям, місцем в суспільстві, неспроможністю. Йдучи в світ ігор, вони намагаються там себе реалізувати. Це затягує, і згодом людині стає складно вийти зі створеного віртуального світу.

Хвороба під назвою «ігроманія» виліковна, хоча на це можуть піти роки. Профілактика цих та інших залежностей, відмова від шкідливих звичок повинні пропагуватися з самого дитинства. Так як на сьогоднішній день офіційного діагнозу «залежність від комп’ютера» не існує, критерії лікування цієї недуги поки точно не визначені.

 Спорт - альтернатива шкідливим звичкам.
Зустрічаємось о 7.50 для того, щоб поговорити про здорове раціональне харчування. Та і поснідати доречі вже час. Смачного!!!
Вдалого дня і хай вам щастить, любі друзі!!!








Немає коментарів:

Дописати коментар

Урок 32 Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини.

  Тема уроку  Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини. Вплив медицини на ці показники, за ...