понеділок, 12 квітня 2021 р.

Волейбол. 28.04.2022

 Доброго дня, любі учні! Вітаю вас на уроці фізкультури, який ви знову спробуєте пройти самостійно.  

Тема уроку. Індивідуальні дії в нападі і захисті. Групові ігри в нападі.

Я вам підготувала завдання. Будьте уважні. Lets Go!!!

Завдання 1.Рекомендації з організації простору та техніки безпеки під час виконання фізичних вправ у домашніх умовах. З ними всі ознайомились. Починаємо кардіо-тренування.

 !!! Виконуйте кожну вправу 10 разів!!!

Якщо ви дійшли до кінця руханки - молодці!!! Заморились? Зручніше сідайте, прочитайте теорію і натискайте посилання під наступним малюнком. Вас чекає волейбол. 

Завдання 2.
Блокування — це основний спосіб з протидії атакуючим діям суперника над сіткою. В сучасному волейболі блокування застосовують для ефективних захисних і контратакуючих дій. Блокування складається з переміщення, стрибка, винесення і постановки рук над сіткою та приземлення.


Багато інформації: все треба обдумати, проаналізувати, "розкласти по поличках". А очі мають відпочити. Є і такі вправи для вас.

Завдання 3.

Знайдіть зручне місце. Перевірте безпечну відстань (від екрана комп'ютера до ваших очей не ближче 50-60 см). Видно екран? То ж дивіться на малюнок, натискайте посилання і повторюйте.

Завдання 4. Шпаргалка

4 коментарі:

Урок 33. Психічна, соціальна і духовна складові здоров’я

 Тема уроку.  Контроль знань з теми «Психічна, соціальна і духовна складові здоров’я» Людина як особистість формується лише в тому випадку, ...