пʼятниця, 8 квітня 2022 р.

Уроки 5 клас 17-18.01.2023

 Дистанційний УРОК

Шановні учні

Якщо ви не були присутні на онлайн-конференції, то перегляньте поданий матеріал самостійно, і ви будете в курсі подій.

Завдання 1.

Я пропоную вам цікаву гру "Четвертий зайвий". Виграти зможе лише найуважніший і найкмітливіший. Роздивиться малюнки картках. Три з них щось об'єднує, а четвертий випадає, не вписується в логічний ряд. якщо ви вгадаєте і натисните на нього - він зникне.

Нескладні логічні ланцюжки нагадали нам про спортивне взуття, різновиди м'ячів, види спорту. 

Завдання 2.

Уявіть, що ви в грі. Ваш партнер завдає удару, а ви, перебуваючи поруч з ним, підстраховувати його. Ви стоїте в повний зріст або трохи зігнули ноги. Суперники блокували м'яч, і він відлетів прямо вам в обличчя. Ви навіть не встигли зреагувати і м'яч, звичайно, не «дістали». А чому? Та тому що ви вибрали неправильну стійку. Треба було присісти - тоді б ви встигли зреагувати на несподіваний відскок м'яча.

КЛЮЧІ ДО УСПІХУ ВОЛЕЙБОЛЬНІ  СТІЙКИ :

ВИСОКА
1. Ноги на ширині плечей б) одна попереду іншої 
2. Вага тіла рівномірно розподілена 
3. Коліна злегка зігнуті а) паралельно один одному або 
4. Зберігайте стійку навіть під час переміщень по майданчику 5. Стежте за траєкторією м'яча 
6. Після удару по м'ячу швидко займіть вихідну позицію

СЕРЕДНЯ
1. Корпус нахилений вперед 2. Коліна - попереду ступень 3. Плечі - попереду колін 4. Руки - над колінами 5. Тримайте руки паралельно стегнах 6. Зберігайте стійку під час переміщень 7. Чи не з'єднуйте долоні 8. Коліна і стегна спрямовані в бік м'яча 9. Переміщаючись, робіть човгання 10. Проводжаєте поглядом м'яч, відбитий вами 11. Перенесіть вагу у напрямку до мети вашого пасу

НИЗЬКА
1. Коліна зігнуті більш ніж на 90 градусів 2. Вага перенесений вперед 3. Переміщайтеся до м'яча 4. Вдаривши по м'ячу, торкніться підлоги 5. Наколінники не завадять 6. Очима проводжайте м'яч 7. Тут же повертайтеся у вихідне положення.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Урок 32 Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини.

  Тема уроку  Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини. Вплив медицини на ці показники, за ...