вівторок, 6 вересня 2022 р.

5 клас. урок4

 Шановні мої п'ятикласники: дівчатка та хлопчики.

Якщо за несприятливих умов ви не були на ЗУМ-уроці, цей урок для самостійної роботи. Перегляньте відео за посиланням, виконайте вправи. Ось,  і ми знову разом.

ДО РОБОТИ!!!

План уроку.


Завдання 1. 


Завдання 2. 
Наступне завдання ти виконаєш стоячи. тому перевір безпечний простір і приготуй пляшку з водою. Натискай посилання і виконуй вправи.

Завдання 3. 

За командою «На старт» стань перед стартовою лінією, присядь і обіприся спочатку однією, а потім другою ногою. Розставивши руки на ширині плечей, обіприся ними у ґрунт перед стартовою лінією. При цьому плечі мають знаходитися над стартовою лінією.

Спрямуй погляд на бігову доріжку і у цьому положенні чекай на команду «Увага».

За командою «Увага» коліно ноги, що знаходиться позаду, відірви від землі, таз при цьому піднімається на рівні плечей.

За командою «Руш» тіло миттєво випрямляється вперед – вгору, ноги відштовхуються від колодок. Погляд спрямуй вперед на бігову доріжку. Нахил тіла повинен зменшуватись через 6-8 кроків, і тільки потім приймає вертикальне положення. Швидкість бігу на короткі дистанції  залежить від частоти роботи рук.

Завдання 4. 

Спеціальні бігові вправи в кімнаті виконувати незручно і некорисно. Що ж робити? Передивись відео, запамятай вправи. А після уроків виходь на вулицю і виконуй завдання. Успіхів тобі!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Урок 33. Психічна, соціальна і духовна складові здоров’я

 Тема уроку.  Контроль знань з теми «Психічна, соціальна і духовна складові здоров’я» Людина як особистість формується лише в тому випадку, ...