середа, 3 листопада 2021 р.

Змагаємося



КОЛО

м’ячики тенісні малі 3+3 шт.;

конуси - 5 шт. без м'ячів; конуси - 3+3 шт., з м'ячами на вершинах;

обручі за кількістю учасників,

«п‘єдестал» –стіл або под. – 1 шт.

За командою педагога «Увага! Руш!» перший учасник команди бере м’яч і передає його в долоню партнеру, що стоїть ліворуч від нього. Учасник, що отримує м’яч, передає його далі по ланцюжку команди. Замикаючий учасник команди кладе м’яч команди в вільний конус діагоналі на «п’єдесталі». Як тільки перший м’ячик опиняється в діагоналі, перший учасник отримує право взяти другий м’ячик, і потім третій і т.д. до кінця.

КОНВЕЄР

Обручі 2 комплекта за кількістю учасників.

Діаметр обруча ???

2 фішки (конуси) для розвороту.

2 м’ячика для передачі естафети

За командою перший учасник стартує, за ним стартують інші (без команди), пробігають по обручах і займають місце в обручі.перший учасник вибігає з обруча, біжить до фішки бере м’ячик, обігає фішку, повертається в свій обруч. Передає м’яч наступному і так далі. Останній учасник отримує м’яч і біжить до фішки (обов’язково оббігти). В цей час інші учасники переміщуються на один обруч назад. Учасник з м’ячем займає перший (вільний) обруч і знову виконується передача. Як тільки учасник з менжеткою отримує м’яч останнім, він оббігає фішку і фінішує до лінії старту.

КЛАСИКИ

обручі 10 шт. діамером не менш ніж 82 см

За командою учасник стартує і стрибками долає «класики» таким чином, щоб наступити у внутрішню площину кожного обруча, однак не торкатися його самого. Після подолання всієї фігури вистрибнути з останнього обруча обличчям за напрямком руху, НЕ розвертатися, та спиною за напрямком руху  подолати фігуру в зворотному напрямку.

Якщо під час руху учасник торкається обруча, суддя озвучує “АУТ”, показує на місце зсуву. Учасник повинен в указаному місці відновити фігуру або торкнутися рукою того місця, куди указує суддя (відпрацювати порушення).

ПРОТОКОЛ ЗМАГАНЬ 2021






Немає коментарів:

Дописати коментар

Урок 33. Психічна, соціальна і духовна складові здоров’я

 Тема уроку.  Контроль знань з теми «Психічна, соціальна і духовна складові здоров’я» Людина як особистість формується лише в тому випадку, ...