четвер, 26 вересня 2024 р.

Урок 12. 6 клас

 Тема уроку. 

Рухливі ігри: Організація та проведення рухливих ігор, естафет, розваг.

Дитяча легка атлетика: Подолання перешкод.

Петанк: Поняття про гру. Правила та стратегія гри.

Весела руханка для школярів


Рухливі ігри

Словесні ігри на природі та для походу

Універсальна розвага:

  • Не потрібно нічого, крім компанії та бажання (для окремих ігор ще ручка/олівець і папір).
  • Кількість гравців — від двох-трьох до без обмежень. 
  • Зручно грати скрізь і коли завгодно (біля вогнища, в наметі, у транспорті тощо).
  • Можна адаптувати під різний вік (школярі, студенти, дорослі), підібравши складність і тему завдання відповідно аудиторії.

Крокодил

Гравці по черзі показують загадане слово за допомогою пантоміми. Той, хто вгадує, показує наступним.

Зіпсований відеотелефон

Перший гравець пошепки загадує слово/фразу другому, той показує це слово третьому жестами і мімікою (в цей час інші закривають очі). Третій гравець шепоче четвертому слово, яке, на його думку, загадано. Четвертий показує пантоміму п’ятому, і так по колу, поки слово не дійде до першого гравця, який озвучує початкову версію.

Хто я?

На папірці записують предмет або відому людину/персонажа, закріплюють його на лобі сусіда стороною з написом до інших. Кожен повинен відгадати, хто він, задаючи уточнюючі питання, на які інші відповідають лише “так, ні, можливо”.  




Дитяча легка атлетика


Дитяча легка атлетика: Це сучасна прогресивна система тренувань та змагань, які застосовуються для дітей молодшого та середнього шкільного віку.





Петанк

У грі беруть участь дві команди. Команда може складатися з одного, двох, або трьох гравців. У грі використовується не більше 12 куль. Якщо команда складається з одного або двох гравців, то кожен з них грає трьома кулями. Якщо до складу команди входить по три гравці, то кожен гравець такої команди грає двома кулями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Флешмоб-практика "МОМЕНТАЛ"

  Очно та дистанційно учні/учениці нашої школи       взяли участь в флешмобі "Моментал".  Умови воєнного стану не дозволили провес...