четвер, 15 грудня 2022 р.

9 клас. урок 7

 Тема уроку.

Стрибок у довжину способом «прогинаючись». Метання набивних м’ячів із різних вихідних положень. Гра «Влучно в ціль». Заспокійлива ходьба.

План уроку.


Підготовка до гри. Посередині майданчика проводиться риса, уздовж якої ставляться 10 містечок (булав). Гравці діляться на дві команди і шикуються шеренгами одна позаду іншої на одному боці майданчика обличчям до містечок.

Учасники стоять попереду шеренги отримують по маленькому м'ячу. Перед шеренгою проводиться лінія старту.

Опис гри. За встановленим сигналом керівника граючі першої шеренги кидають м'ячі в містечка (булави), намагаючись їх збити. Збиті містечка підраховуються і ставляться на місце. Діти, які кидали м'ячі, біжать, підбирають їх і передають учасникам наступної команди, а самі стають у шеренгу позаду них. За командою керівника гравці другої шеренги (команди) також кидають м'ячі в містечка. Знову підраховуються збиті містечка. Так це гра на 2-4 рази. Виграє команда, що зуміла за кілька раз збити більшу кількість містечок.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Урок 32 Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини.

  Тема уроку  Здоров’я людини Чинники, що впливають на показники здоров’я населення. Сфери життя людини. Вплив медицини на ці показники, за ...