середу, 26 вересня 2018 р.

Олімпійський тиждень

Учні нашої школи розпочали новий навчальний рік активною участю в обласному тижні фізкультури і спорту. Олімпійський тиждень – це всеукраїнський спортивно-масовий захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні.



На олімпійському уроці учні 5-9 класів пройшли цікавий маршрут від Стародавньої Греції до сучасних Олімпійських ігор. Показали свої уміння на станціях «Перегони на колісницях», «Греко-римська боротьба», «Санні перегони», «Влучний стрілець» і, звичайно, «Футбол» та «Баскетбол».




Флешмоб. Танцювальний флешмоб – це завжди вибух емоцій, позитиву, радості та гарного настрою. Всі ловили кожний рух і отримали заряд активності від Касян О.Ю.



«Королевою спорту» називають легку атлетику. Учні 4-х класів випробували свої сили як справжні спортсмени у веселих естафетах. Завдання були складні, та учні виконали їх на «відмінно» з Мальованою О.В.




Майстер-клас. Ще одна зустріч на відкритому уроці фізкультури. Нові завдання виконували учні тренера ДЮСШ «Металург» Маркіна Юрія Володимировича в 7 – б класі, вчитель Ломанова Г.О.




Свято м’яча. Товариські зустрічі з волейболу та піонерболу, які підготувала Мальцева А.В.,  завершили тиждень фізкультури та спорту.




В єдиному олімпійському строю крокують в нашій школі учні, вчителі та вихователі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Виступ на засіданні МО березень 2024

  Виступ на засіданні МО « Використання інноваційних технологій у навчально-виховному процесі як засіб формування життєвих компетенцій » ...